26 Ağustos 2013 Pazartesi

eCift evlilik ve ciddi ilişki sitesi neden bu kadar popüler oldu?

eCift bir Elit Teknoloji Hizmetleri İnternet A.Ş. markasıdır. Nisan 2009’da Türkiye’de kurulan eCift, Aralık 2009’da ecift.com web adresi üzerinden evlilik ve arkadaşlık sitesini hizmete sokmuştur. Şubat 2012’de eCift kurup, hizmetlerini Almanca ve Türkçe dillerinde olmak üzere, özellikle Almanya’da yaşayan Türk bekârları göz önünde bulundurarak genişletmiştir. eCift’in sloganı "Aşk burada başlar"dır. eCift’te Türk insanının kültürel özellikleri göz önünde bulundurularak, alanının önde gelen eCift Türk psikoloğu tarafından geliştirilmiş eCift kişilik analiz testi sayesinde ciddi, seviyeli ve tek tek kontrol edilmiş eCift profilleri arasından en uygun eCift üye önerilerinde bulunulur. eCift kişilik özelliklerinin yanı sıra her bir eCift üyesinin uzun vadeli ve mutlu bir ilişkiye dair gereksinimleri, arzuları ve istekleri ön planda tutulur. eCift’te kayıt esnasında e-posta adresi, cinsiyet ve aranan kişi bilgileri girildikten sonra, üyeler ortalama 20-30 dakika kadar süren eCift ücretsiz kişilik analiz testini doldurur. eCift testte öncelikle bir ilişkide önemli olan kişilik özellikleri, sosyal yetenekler ve ilgi alanları ön plana çıkarmaktadır. eCift yenilikçi eşleştirme metoduyla, eCift üyelerinin belirlediği özel arama kriterleri doğrultusunda, binlerce eCift üye profilini analiz eder ve en uyumlu eCift üye önerilerinde bulunur (eCift İdeal Çift Metodu). eCift evlilik ve ciddi ilişki sitesi neden bu kadar popüler oldu? eCift gibi ciddi ve seviyeli siteler her gün biraz daha popülarite kazanıyor. Bunun başlıca nedenlerinden biri insanların yoğun iş temposundan dolayı aradıkları özel insanla buluşma şansı bulamamaları. Öte yandan insanlar barda, kafede veya her hangi başka sosyal ortamda yeni insanlarla tanışmayı yorucu bulabiliyorlar. Özellikle de son tanışmalar başarısız geçmişse bu bir hayal kırıklığı oluşturabiliyor. Aynı yoğun ilgi ve enerjiyi boş yere harcamaktan çekinebiliyorlar. Oysa eCift gibi siteler bu riski kaldırmış ya da en aza indirgememiş oluyor. eCift ile güvenli ve rahat bir ortamda yeni üye önerileriyle iletişime geçmek için ekstra bir zamana gerek yok. Her yerden ve her an eCift profili üzerinden iletişim kurmak mümkün.



eCift ile büyük mutluluğu yakalayın

Her gün artan üye sayısı ile eCift mutluluğu arayanlara başarı şanslarını arttırmak için yeni tüyolar veriyor. Bekârların tercihi olan eCift heyecanlı tanışmaların en seviyeli ve güvenli adresi. Bu kadar üye arasında eCift ile farkındalık oluşturmanın en iyi yolu nedir? eCift bu konuda bazı tavsiyelerde bulunuyor. eCift porfiliyle dikkatleri çekmek çok kolay. Bunun için eCift profilini farklı kılmak gerekir. Örneğin bir fotoğraf ekleyerek eCift profiline hareket katmak mümkün. Ayrıca eCift profiline fotoğraf ekleyenlerin başarı şansı dört kat artıyor. Mümkün olduğunca eCift profiline güncel bir fotoğraf eklemekte yarar var. Sempatik bir gülüş eCift profiline muhakkak olumlu geri dönüş sağlayacaktır. Özel olduğunuzun önce siz farkına varın sonra da eCift profilinizde bunu yansıtın. Farklı olun, özel bir eCift profili oluşturun. Örneğin eCift profilinize kendinizle ilgili veya yaşadığınız ilginç bir olayla ilgili yazabilirsiniz. eCift mutluluğun adresi. eCift yalnızlığa veda etmenin ve hayatın keyfini birlikte çıkarmak isteyenlerin yeri. Özellikle son zamanların gözde tanışma sitesi olan eCift her hafta binlerce yeni üye kazanıyor. Seviyeli, eğitimli ve ciddi ilişki arayan bekârların ilk tercihi olan eCift yenilikçi hizmet anlayışıyla yüksek standartlarda hizmet sunuyor. eÇift ciddi evlilik ve arkadaşlık sitesi üç yıl önce kuruldu. eCift, nitelikli Türk bekârlar için hizmet veren Türkiye ve Avrupa’nın en büyük ciddi ilişki sitesi. eCift ile doğru insanla tanışmak için şansınızı biraz daha arttırmak elinizde. eCift profil bilgilerini tamamladığınızda aslında ciddiyetinizi de belirtmiş olacaksınız. Bu da eCift üyelerinin dikkatini olumlu anlamda çekecektir. eCift ile büyük mutluluğu yakalamak üyelerin elinde. eCift uyumlu üye önerilerinde bulunur ve üyelerine tüm iletişim opsiyonlarını sunar. eCift ile aktif olmak ve üye önerileriyle iletişime geçmek üyenin yapması gerekenler arasında. eCift güvenli ve seviyeli bir ortamda tanışma imkânı sunuyor. Üye eCift ile dilediği kadar anonim kalabiliyor. eCift üyesi diğer eCift üyeleriyle ne zaman ve ne kadar bilgi paylaşımında bulunacağına kendi karar verir. Öncesinde tüm üyeler eCift ile rahat ve güvenli bir şekilde tanışma fırsatını dilediği kadar kullanabilir. 

15 Ağustos 2013 Perşembe

ecift.com hayatınıza hareket, kalbinize tatlı bir dokunuş getiriyor

ecift.com web sitesi bir aşk yolculuğu. ecift.com web sitesine kayıt olmak doğru insanı bulmak için zamanı doğru kanalize etmektir. ecift.com hayallerdekini değil gerçek aşkı bulmanın adresidir. ecift.com web sitesi hayatı daha da anlamlı kılan evliliğe giden yoldur. Yalnızlıktan sıkıldım, fakat karşıma doğru insan çıkmıyor şikâyetlerinin son demlerini ecift.com web sitesiyle yaşamak gayet mümkün. ecift.com ciddi ve seviyeli ilişki sitesidir. ecift.com eğitimli Türk bekârların bir araya geldiği adrestir. ecift.com web sitesi internetin avantajlı yanıdır. ecift.com web sitesi sayesinde dünyanın farklı bölgelerinde olan ve birbirine doğru olan iki insanın buluşmasına engel değil. ecift.com web sitesi mesafeleri ortadan kaldırıyor. Aşk bölgesel sınırlar içinde hapsedilmiyor. Doğru insan neredeyse, ecift.com orada. Yeter ki yalnızlığı mutlu bir sonla noktalamak isteyen bu insanların yolu ecift.com web sitesinde keşişsin. İşte tam bu noktada ecift.com web sitesinde eÇift İdeal Çift Metodu devreye girer. Aşk tesadüflere bırakılmayacak kadar değerli, bir o kadar da karmaşık. Ancak ecift.com web sitesine bilimsel bir çalışma yön veriyor. ecift.com web sitesine kayıt olmak çok kolay. Sonrasında bilimsel kişilik analiz testini tamamlama adımı geliyor. ecift.com web sitesinin tüm avantajlarını değerlendirmek üyenin elinde. Bunun için üyeye sunulan tüm özelliklerin kullanılması yeterli. ecift.com web sitesi uzman ekibiyle üyelere her türlü sorularında yardımcı oluyor. ecift.com web sitesi şeffaf ve kullanımı kolay olduğu kadar üyelerinin gizliliği söz konusu olduğunda gizlilik ve güvenlik konularında bir o kadar hassastır. ecift.com web sitesi üzerinden her bir üyenin ilişki için önemli kişilik özellikleri değerlendirilir. Özel bir eşleştirme metodu sayesinde ecift.com web sitesi üzerinden uyumluluk oranları hesaplanır ve üyeler önerilir. ecift.com; üyelerin hayatına anlamlı bir dokunuşla hareket katıyor ve kalplere mutluluk serpiştiriyor. ecift.com web sitesi birbirine uyumlu üyelerin önerildiği sitedir. İlişkide uyumun önemi bu kadar önemliyken ecift.com ciddi ilişki sitesi olarak bu gerçekten yola çıkarak hizmet sunuyor. Doğru insanı ararken aynı zamanda doğru insan olmanın da vaz geçilmez olduğu bilinmesi ve değerlendirilmesi gereken başka bir gerçek. 

13 Ağustos 2013 Salı

ecift.com ciddi ve seviyeli bekarların adresi

ecift.com web sitesi Türk bekarları için mükemmel bir evlilik ve arkadaşlık konsepti sunuyor. ecift.com öncelikle ücretsiz kayıt imkanı ile evlenmek ve ciddi bir ilişki amaçlayan bekarlara ecift.com web sitesinde sunduğu hizmetleri ulaşılabilir kılıyor. ecift.com ile doğru insanla tanışmak için üyelerin yapması gereken nedir? ecift.com web sitesine kayıt olduktan sonra bilimsel analiz testini tamamlamak gerekiyor. ecift.com web sitesi profesyonel ve seviyeli hizmet felsefesiyle diğer sitelerden farklı bir mesaj vermeye çalışıyor. En önemli farkı ise ecift.com web sitesinde Türk kültürünün göz önünde bulundurulması. Neticede ecift.com ile mutlu bir beraberlik aramak aynı zamanda içinde bulunduğu sosyal hayatın ve beklentilerin de karşılandığı bir ilişki olacaktır. Evlilik olgusunun Türk toplumu için hala çok kutsal bir müessese olduğundan yola çıkan web sitesi ecift.com bunu sunduğu hizmet içinde dikkate alıyor. Bugün ecift.com web sitesinin 3,5 milyon üzerinde üyesi bulunuyor. Hemen hemen yarı yarıya kadın ve erkekten oluşan ecift.com üyeleri bu sayfanın hizmetine ve başarısına inanıyor. ecift.com ile hayallerindeki doğru insanla tanışacaklarına inanıyorlar. ecift.com alışılmış web sitelerinden farklı olarak chat özelliğinden ziyade güvenli bir ortamda anonim kalarak tanışma olanağı sunuyor. ecift.com web sitesinde anonim kalma özelliği ise özellikle sanal âlemin vaz geçilmezleri arasında bulunuyor. Bu da yine ecift.com web sitesinin büyük bir avantajı. Üyeler ecift.com web sitesiyle istedikleri kadar gizli kalabiliyor. ecift.com üzerinden tanıştığı bir üye ile ne zaman ve ne kadar bilgi paylaşmak istediğine üyenin kendi karar veriyor. Ciddi ve seviyeli evlilik sitesi ecift.com bekârların yalnızlığına son noktayı koyuyor. ecift.com üzerinden yüzbinlerce bekâr arasından en uyumlu üye önerileri alınıyor. Üye ecift.com web sitesinden özel profil sayfasına ulaşabiliyor ve dilediği üye önerileriyle tanışabiliyor. Üyenin ecift.com sayfasını düzenli bir şekilde ziyaret etmesi ve aktif olması tabii ki önemli. Nihayetinde ecift.com hizmetlerini ve avantajlarını aktif bir şekilde kullanan başarı şansını da arttırıyor. Böylece ecift.com web sitesi birçoğu için sadece bir site değil hayallerinin adresi oluyor. Doğru insanı bulmanın en kestirme yolu ecift.com. 

12 Ağustos 2013 Pazartesi

eÇift – Evlilik kararı vermeden önce

eÇift ciddi evlilik ve arkadaşlık sitesidir. eÇift kuruluşundan bu yana binlerce çiftin mutluluğuna sebep olmuştur. eÇift evliliğin kutsallığını ve uzun vadeli olmasının önemini vurguluyor. Bu nedenle eÇift’e göre evlilik kararı vermeden önce ince eleyip sık dokumak gerekir. Yani her türlü olasılığı gözden geçirmek gerekir. Aldığımız kararlardan biz sorumluyuz. Dolayısıyla verilen her bir kararla geleceğimizle ilgili yolun taşlarını oturtuyoruz, bazen de bu yolu bozuyoruz. İkincisinin olmaması için evlilik gibi önemli bir kararda doğru insana evet dediğimizden emin olmalıyız. eÇift ciddi ilişki ve arkadaşlık sitesi bu felsefe üzerine kuruldu. İki insanın uzun vadeli bir beraberlik yaşamasının sırrı uyumda saklıdır. Peki, bu uyumu gerçekten yakaladığını insan nasıl anlar? Gerçek hayatta biriyle yeni tanışma süreci uzun ve yorucu olabilir. Sonunda uyumlu olmama ihtimali de var. Yani birbirini tanımak için harcanan onca zaman ve enerji tamamen boşuna da gidebilir. Böyle de bir riski var. Ancak eÇift ciddi ilişki sitesi hem zamanı boşa harcamaz hem de daha hesaplıdır. Dışarıda buluşmak ve tanışmak, güzel bir mekânda buluşmak, güzel kıyafetler giymek gibi ön hazırlık ister. Bunun da tabii bir maliyeti var. eÇift hem maddi bir tasarruf sağlar, hem de doğru insana kısa yolda ulaştırır. eÇift İdeal Çift Metodu sayesinde birbirine uyumlu insanlar eşleştirilir. eÇift uyumun uzun vadeli birliktelikler için vazgeçilmez olduğunu temel faktör olarak kabul eder. eÇift ücretsiz üyeliğin yanında ücretsiz eÇift kişilik analiz testi sunar. eÇift kişilik analiz testi kaydolduktan hemen sonra yapılır. eÇift bilimsel testin sonuçları ise uyumlu üye önerilerinde değerlendirilir. Sadece eÇift bilimsel test sonucu değil, aynı zamanda eÇift arama kritlerleri de özel olarak belirlenebilir. Dolayısıyla eÇift üye önerileri hem eÇift bilimsel test sonucunu hem de eÇift arama kriterlerini dikkate alınarak yapılır. eÇift ciddi evlilik sitesi neden bu kadar seviliyor ve tercih ediliyor? eÇift diğer arkadaşlık sitelerinden farklı. eÇift seviyeli ve ciddi bekârların buluştuğu adres. Ayrıca eÇift üyelerinin özelinin özel kalması için her türlü önlemleri alıyor. Özel bilgiler asla üçüncü şahıslarla paylaşılmıyor. eÇift uzun vadeli birlikteliklerin kurulması için üyelerine doğru yönlendirmede bulunuyor. 

eÇift – Bekleyen değil, harekete geçen hayallerini gerçekleştiriyor

eÇift ciddi evlilik ve arkadaşlık sitesi ile aradığınız doğru insanla tanışmanız sadece an meselesi. eÇift bilimsel kişilik analiz testi ve eÇift İdeal Çift Metodu ile uyumlu üye önerilerinde bulunan eÇift, doğru insanı aslında bir tık kadar yakınınıza getiriyor. eÇift üye önerilerinde bulunuyor ve beğenilen eÇift üyesiyle iletişime geçmek için çeşitli iletişim seçenekleri sunuyor. eÇift üyesine kalan tek şey ise bu profilleri incelemek ve beğendiği üyeyle iletişime geçmek. Her bir eÇift üye önerisine tanışma talebi göndermek başarılı bir tanışmaya veya doğru insana giden yol olmayabilir. Bu nedenle eÇift rahatça ve güvenli bir ortamda tanışmanın keyfini ve avantajını değerlendirmeyi öneriyor. Hangi eÇift üye önerisiyle tanışmak istendiğine iyi karar vermeden önce tanışma talebi veya diğer eÇift iletişim seçenekleri kullanılmamalı. Fakat alınan her mesaja da nezaketen de olsa cevap vermeli. Her ne kadar sizi beğenen ve tanışmak isteyen eÇift üye önerisiyle siz aynı heyecanı duymasanız dahi kibar ve saygılı bir şekilde ret edebilirsiniz. Ayrıca böyle yapınca, tekrar tekrar yazması veya sizinle iletişim kurmasını da önceden engellemiş olursunuz. Aynı şekilde siz de eÇift üyesine tanışma talebi gönderdiğinizde, karşı taraf tanışmayı reddedebilir. Diğer eÇift üyesi ilgi göstermiyorsa ısrarcı olmamalı. eÇift tanışma talebi veya mesaj gönderirken yazışmalarda yazım hatalarına da dikkat edilmeli. Ayrıca eÇift üye önerisinden mesaj aldığınızda ve siz de eÇift üyesini daha yakından tanımak istediğinizde, çok da fazla beklemeden karşılık verin. eÇift ile özeliniz özel kalır. eÇift ile anonimsiniz. eÇift kişisel bilgilerinizi paylaşmaz. Dolayısıyla siz de özel bilgilerinizi diğer eÇift üyeleriyle hemen paylaşmayın. Emin olana kadar ve güven telkin edene kadar eÇift ile güvenli ortamda kalmaya devam edin. eÇift diğer arkadaşlık sitelerinden farklı; eğitimli ve seviyeli üyeleridir. Bu yüzden eÇift kendini seviyeli bir ilişki sitesi olarak değerlendiriyor. eÇift ile 3,5 milyon üyesi arasından kendinize en uygun partneri bulabilirsiniz. Kaliteli bir ilişki ve seviyeli bir tanışmayı eÇift sayesinde yaşayabilirsiniz. eÇift İdeal Çift Metodu ile uyumlu üye önerileri alırsınız.

6 Ağustos 2013 Salı

eÇift ile ciddi ve seviyeli bir ilişki bulmak hayal değil

eÇift, ciddi evlilik ve arkadaşlık sitesi olarak alanında lider konumunda bulunmaktadır. Türk insanının kültürel yapısını göz önünde bulundurarak hizmet veren eÇift, hem Avrupa’daki Türklere hem de Türkiye’deki Türklere hitap etmektedir. Çeşitli nedenlerden dolayı aradığı doğru insanla karşılaşmamış olanlar için farklı bir konseptle hizmet veren eÇift, öncelikle güvenli ve seviyeli bir tanışma ortamı sunmaktadır. eÇift web sitesine üye olmak isteyenlerin kayıt esnasında Kullanım Şartları ve Gizlilik Sözleşmesini kabul etmeleri gerekiyor. Böylece eÇift web sitesinde rahatsızlık veren bir durumda veya Kullanım Şartlarını ihlal eden durumlarda üyelerin üyeliklerinin iptali söz konusu olabilmektedir. Bu da üyelerin eÇift’te daha kaliteli ve seviyeli bir ortamda tanışmalarını sağlamaktadır. eÇift ile doğru insanla karşılaşmak artık çok daha kolay. Kayıt olduktan hemen sonra ki ilk adım eÇift kişilik analiz testidir. eÇift arkadaşlık ve evlilik sitesini aktif bir şekilde kullanmak isteyen üyelerin eÇift kişilik analiz testini doldurmaları gerekmektedir. eÇift kişilik analiz testi, 30 yılı aşkın bir süredir devam eden bilimsel araştırmalara dayanır ve kişilik profilini tespit eder. eÇift kişilik analiz testi; ilişki içerisindeki tutumları ve davranışları belirleyen özellikleri analiz eder. Toplam 23 sorudan oluşan eÇift bilimsel testin tamamlanması yaklaşık 20 dakika sürer. Soruları cevaplarken eÇift üyelerine mümkün olduğunca doğal ve içlerinden geldiği gibi cevaplamalarını önermektedir. Soruları cevaplarken çok da fazla düşünmeden cevap vermek eÇift test sonucunu daha gerçekçi yansıtacaktır. eÇift test sonuçları ise üyenin üye önerileri listesinin oluşturulması için baz alınmaktadır. Çünkü eÇift test sonuçları dikkate alınarak üye uyumlu üyelerle eşleştirilmektedir. Peki, eÇift’i alışılmış arkadaş bulma sitelerinden farklı kılan nedir? eÇift, nitelikli Türk bekârlar için hizmet veren Türkiye ve Avrupa’nın en büyük ciddi ilişki ve arkadaşlık sitesidir. Gizlilik ve güvenlik eÇift için önemli bir hizmet anlayışıdır. Üye eÇift web sitesine kayıt olurken özel bilgilerinin mutlak anlamda gizli kalacağından emin olmaktadır. eÇift hiçbir şekilde hiçbir özel bilgileri paylaşmaz. eÇift, üyelerinin doğru insanı ararken özelinin özel kalması için her türlü önlemi almaktadır.